Ingredienser
-
Æblekage
-
4 stk Æbler
-
110 g Glutenfri hvedemel
-
75 g Flormelis
-
100 g Smør
-
150 g Marcipan
-
Pynt
-
50 g Marcipan
Fremgangsmåde
Trin
1
Færdig
|
ÆblerSkær æblerne i tern og kom dem i en gryde, kom vand i, så æblerne lige er dækket – kog dem i 4-5 minutter. |
2
Færdig
|
DejKom mel, smør, flormelis og marcipan i en skål og fnuller det godt sammen. Så det bliver melet godt sammen. Man kan også røre det sammen i en maskine, så det bliver en fedtet dej, så smuldr det selv over æblerne. |
3
Færdig
|
Pynt og bagNår ”dejen” er smuldret hen over, så tag de sidste 50 g marcipan og riv det grov hen over. |
4
Færdig
|
ServeringServes med lidt creme fraiche |