0 0
Chilli con Carne

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
2 Løg Store løg
2 Rød peber
4-5 fed Hvidløg
500 gr Hakket oksekød
70 gr Tomat puré
1 Hvidtøl Mørk hvidtøl
2 terninger Oksebouillon
2 spsk sød paprika Spidskommen
2 spsk Spidskommen
1 spsk tørret koriander Kidneybønner
1 tsk tørret chilipulver Kidneybønner
5-6 Laurbærblade
40 gram Mørk chokolade
2 dåser Hakket flået tomater
2 dåser Kidneybønner
Ris
2 dl Ris
2 dl Vand
2 tsk Salt
Tilbehør
½ liter Creme fraiche 18%

Chilli con Carne

Den helt gode med nissebajer

Features:
  • Spicy

Nem klassisk chili con carne med hakket oksekød og bønner.

  • 1 time 15 minutter
  • Personer 4
  • Medium

Ingredienser

  • Ris

  • Tilbehør

Fremgangsmåde

Del

Vi holder os til den klassiske Chilli con Carne med oksekød og bønner. Dog tilsætter vi den gode velkendte nisseøl for at give det sidste pift.

Der er god power på smagen, men den er ikke stærk, så alle kan være med! Er du til det stærke med mere chilismag, så giver du den bare gas med chiliflager eller frisk chili, alt efter smag og behag.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Trin

1
Færdig

Stegning

Brun kødet i en gryde. Brug smør eller olivenolie. Fjern kødet fra gryden.

2
Færdig

Svits de hakkede løg i smør eller olie. Snit hvidløg i tynde skiver og kom dem ned til løgene. Snit peberfrugterne i tern og kom dem i gryden. Lad det stege 5 minutter.

3
Færdig

Kom alle krydderierne og kødet i gryden hæld evt. lidt ekstra olie i. Rør godt rundt.

4
Færdig

Kom bouillon terninger, laurbærblade og mørk hvidtøl i gryden sammen med dåsetomaterne.

5
Færdig
1 time

Når det koger kom chokoladen i. Kog i mindst en times tid og gerne længere.

6
Færdig
15 minutter

Kom bønner i og kog videre et kvarters tid.

7
Færdig

Tilsmag

Smag til med salt og peber.

8
Færdig

Servering

Serveres med ris og creme fraiche.

admin

tilbage
Asparges med bacon
tilbage
Asparges med bacon

Add Your Comment