Ingredienser
-
Farsrulle
-
500 g Hakket oksekød
-
1 pk Pikantost
-
2 pk Bacon
-
2 fed Hvidløg
-
Efter behov Chili
-
Tilbehør
-
1 kg Kartofler
-
1 dl Oliven olie
-
1 spsk Allround Krydderi
Fremgangsmåde
Trin
1
Færdig
|
Baconsvøb og farsStart med at finde et stykke bagepapir og fordel bacon ud på det, så det slutter tæt. Ælt derefter hakke kødet sammen, så det bliver mere sammenhængende og fordel det derefter ud på et skærebræt i samme størrelse som bacon overtrækket. |
2
Færdig
|
Hasselbagte kartofler |
3
Færdig
|
TilbedredningBåde farsrulle og kartofler skal have omtrent 45 minutter i ovnen (ved 200 graders varmluft) og kan derfor sættes ind samtidig. Vær dog opmærksom på hvis det er meget små kartofler, skal disse nok have en smule mindre. |
4
Færdig
|
ServeringSkær farsrullen op i skiver og server dem med kartoflerne og eventuelt en grønpeber sovs. |