Ingredienser
-
Grillet kylling med kartofler
-
1 stk Hel kylling
-
4 stk Majskolber
-
500 g Kartofler
-
1 stk Peberfrugt
-
2 stk Aubergine
-
1 stk Agurk
-
2 dl Græsk yoghurt
-
1 ds Øl
-
2 fed Hvidløg
Fremgangsmåde
Trin
1
Færdig
|
GrillVarm grillen op og kom kyllingen over en øl dåse (behold det halve af øllen og kom krydderier i), lad den stege i ca. 1 ½ time (tjek evt. med stegetermometer). |
2
Færdig
|
KartoflerSkær kartoflerne, peberfrugten og auberginen i både, vend det i lidt olie, salt og andre krydderier, kom dem i ovnen i ca. 45 min. |
3
Færdig
|
TzatzikiKom de 2 dl. græsk yogurt i en skål og tilsæt de 2 fede hvidløg, salt og peber. Riv agurken og rør det sammen i skålen. |