Ingredienser
-
Dej
-
50 g Gær
-
0.5 dl Vand
-
1.5 dl Mælk
-
1 stk Æg
-
1 Spsk Sukker
-
0.5 tsk Salt
-
75 g Smør
-
500 g Hvedemel
-
Fyld
-
150 g Smør
-
2 Spsk Stødt kanel
-
85 g Sukker
Fremgangsmåde
Trin
1
Færdig
|
Dej forberedelseRør gæren i den lune vand. Rør mælk, æg, sukker og salt deri. Smuldre i en anden skål mel og smør sammen og tilsæt det så blandingen i den anden skål. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 30 minutter. |
2
Færdig
|
FyldLav imens fyldet – rør smøren, sukker og kanelen sammen i en skål, til det er meget blødt. Del dejen i to stykker og rul dem ud i en firkant, ca. 25*40 cm. |
3
Færdig
|
Færdiggør snegleneSmør så fyldet på og rul det sammen til en ”pølse” og skær så stykker i ca. 2 cm tykke. Tænd ovnen på 225 grader og bag dem i ca. 15 minutter. |