Ingredienser
-
Kiksekage
-
200 g Mørk chokolade
-
2 dl Piskefløde
-
70 g Smør
-
70 g Flormelis
-
20-25 stk Vaniljekiks
Fremgangsmåde
Trin
1
Færdig
|
KiksekageBrug gerne en silikoneform eller en almindelig sandkageform og beklæd den på bagepapir. Hak chokoladen i små stykker og hold dem for sig selv. Kom fløde og flormelis i en gryde og lad det koge sammen, tilsæt derefter den hakkede chokolade, så det smelter sammen med fløden. Lad så blandingen stå et par minutter og kom så smøren i, så det smelter ind i ”dejen”. Lad det køle yderlige lidt mere af, inden det kommes lag efter lag i bageformen. Et lag masse, et lag kiks, et lag masse og så kiks, fortsæt sådan til du har brugt alle kiks og din masse. Stil den på køl til dagen efter, så det er blevet godt hård. |