0 0
br-lazy"

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Kyllingefilet
400 g Kyllinge bryst
150 g Pikantost
2 pk Bacon
Kartofler
600 g Kartofler
20 g Oliven olie
2 tsk Allround Krydderi
1/2 tsk Chili flager

Kyllingefilet med pikantost og bacon

Køkken:

    Super let hovedret til hverdag og hvis der kommer gæster. Passer stort set sig selv, så selskabet kommer i højsædet.

    • 50 min
    • Personer 2
    • Let

    Ingredienser

    • Kyllingefilet

    • Kartofler

    Fremgangsmåde

    Del

    Kyllingefilet med pikantost og bacon er en helt igennem lækker hovedret. Det er samtidig så simpelt at lave, at der kan være plads til et glas rosévin i solskinnet med gæsterne på terrassen, mens det steger færdigt i ovnen.

    Man kan serverer et væld af forskelligt tilbehør til, uden det virker malplaceret på nogen måde. For eksempel kan ris gøre sig gældende, da der jo er tale om kylling, men samtidig kan man også sagtens bruge pommes frites trække det lidt mere i retning af fast food.

    Mest velegnet vil nok være at serverer en form for krydret kartofler, det er også mest egnet hvis der er gæster. Her vil tzatziki også passe rigtigt fint ind i menuen, specielt til en sommerdag, er tzatziki oftest bedre end den varme sauce, til at bryde temperaturene lidt.

    (Visited 5.569 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    1. Step

    Skær en rille i midten af kyllingefiletten, uden at skære helt igennem den.

    2
    Færdig

    2. Step

    Fyld derefter kyllingefiletten op med pikant osten med en teske, tryk gerne osten ned, så der kan være så meget som muligt.

    3
    Færdig

    3. Step

    Flyt kyllingen så der er plads på skærebrættet og lav et svøb af bacon. Baconet skal lægges taglagt, så det overlapper hinanden en smule og dermed lukker tæt.

    4
    Færdig

    4. Step

    Fold bacon omkring kyllingen, så det lukker tæt om osten.

    5
    Færdig

    5. Step

    Skræl kartofler og halver dem.

    6
    Færdig

    6. Step

    Skær kartoflerne i aflange fritter, eventuelt kan der bruget et pommes frites jern, hvor kartoflen skubbes gennem en firkantet si med skarp inderside. Herefter fordeles de ud på en bageplade og man kommer de olien med krydderierne i, på pommes fritesene.

    7
    Færdig

    7. Step

    Når både kylling og kartofler er færdige sættes først kyllingen i ovnen og de skal have 45 minutter i en forvarmet ovn på varmluft. Når der er gået 10 minutter, kommer fritterne ind på samme temperatur og indstilling til de sidste 35 minutter.

    tilbage
    Frikadeller med kold kartoffelsalat
    næste
    Mexikansk Taco
    tilbage
    Frikadeller med kold kartoffelsalat
    næste
    Mexikansk Taco

    Add Your Comment