Ingredienser
-
Kyllingesalat
-
400 g Kyllinge bryst
-
Et par håndfulde Spinat
-
Et par håndfulde Rucola
-
4 stk Champignon
-
1/2 stk Agurk
-
1 stk Avocado
-
10 stk Cherry tomater
-
1 stk Mango
-
Efter behov Feta ost
-
2 Spsk Soya sauce
-
1 håndfuld Cashewnødder
-
3 Spsk Sweet chili sauce
-
2 Spsk Oliven olie
Fremgangsmåde
Kyllingesalat med mango avocado og feta er en skøn ret til de varme sommer dage, når man måske er kørt lidt fast i at få varm grillmad efter 20 dage i træk. Så kan man hurtigt lige sprede lidt afveksling med en super dejlig og let salat.
Salaten er samtidig ekstremt velegnet til forret hvis man alligevel ikke kan få nok af grilleriet. Det er nemlig ikke bare en kedelig salat, som det oftest godt kan ende med at blive, fordi man er kørt lidt fast i “salat, agurk, tomat og peberfugt” temaet og mangler lidt inspiration. Derfor kan man med fordel hive noget godt krydret kylling i til lige at ruske lidt op i en ellers vegetar ret.
Trin
1
Færdig
|
1. StepSkær kyllingefilet i 1 cm tykke skiver. Steg dem i olien og tilføj soya sauce, sweet chilli sauce og saften af 1/2 citron. Lad det køl af et par minutter. |
2
Færdig
|
2. StepSkræl mangofrugten, og skær den i tern. Skræl avocadoen, halvér den, fjern stenen og skær i tern. Skær resten af grønsagerne i små tern og bland dem med kyllingen i en skål. |
3
Færdig
|
3. StepDrys med smuldret feta og cashewnødder. |