Ingredienser
-
Mørbradgryde
-
250 g Champignon
-
3 stk Løg
-
1 bundt Hakket persille
-
1 tsk Peber
-
1.5 tsk Paprika
-
15 stk Cocktail pølser
-
1.5 dl Bouillon svinekød
-
1 ds Hakket flået tomater
-
2 dl Creme fraiche
-
125 g Bacon
-
2 stk Svinemørbrad
-
50 g Margarine
-
1 Spsk Tomat puré
Fremgangsmåde
Trin
1
Færdig
|
Forbered mørbradAfpuds mørbradene og skær dem i ca. 3 cm. tykke bøffer. Svits bøfferne i gryden. Læg dem derefter på en tallerken. Svits de hakkede løg og læg bøfferne tilbage igen. Krydr med paprika, salt og peber. Tilsæt de hakkede tomater og bouillon. |
2
Færdig
|
Tilbered mørbradLad retten simre ved svag varme under låg i ca. 15 min. Skær baconen i mindre stykker og steg dem på en tør pande. Tilsæt cocktailpølserne og lad dem stege i kort tid sammen med baconstykkerne. Læg baconstykkerne og pølserne på en tallerken. De rengjorte og skiveskårne champignon kommes på pande. Hvis der ikke er nok fedstof fra baconstegningen tilsættes en lille smule margarine el. smør. Steg ved god varme indtil det meste af væden er væk. Tilsæt bacon, pølser og cremefine i gryden og lad det småkoge nogle min. Smag til. |
3
Færdig
|
ServeringPynt evt. med frisk persille og server lige fra gryden. |