Ingredienser
-
Pasta ret
-
500 g Hakket oksekød
-
300 g i skiver Porre
-
10 g Smør
-
300 g Broccoli
-
1 dl Vand
-
1.5 tsk Tørret rosmarin
-
1.25 tsk Salt
-
Efter behov Peber
-
200 g Pasta
-
0.5 l Hvidløgssauce
-
100 g Revet mozarella ost
-
Tomat salat
-
2 tsk Oliven olie
-
1 Spsk Vand
-
0.5 tsk Hvidvinseddike
-
0.25 tsk Honning
-
Efter behov Salt
-
Efter behov Peber
-
300 g i skiver Tomat
Fremgangsmåde
Trin
1
Færdig
|
Forbered pasta retSmelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 3 min., til det smuldrer og skifter farve. |
2
Færdig
|
Tilsæt porrer og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt broccoli, vand, rosmarin, salt og peber. Kog retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. |
3
Færdig
|
Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Lad pastaen dryppe af i ensigte og hæld den i et smurt ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm). |
4
Færdig
|
Fordel kød- og grønsagsblandingen over pastaen. Hæld saucen over retten og drys med ost. Bag herefter retten midt i ovnen i ca. 25 min. ved 200°. Lad pastafad med oksekød og broccoli trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 minutter. |
5
Færdig
|
Tomat salatTomatsalat: Pisk olie, vand, eddike, honning, salt og peber sammen i en skål. Fordel tomatskiverne på et fladt fad og hæld dressingen over. Stil tomatsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Drys salaten med persille inden serveringen |