Ingredienser
-
Dej
-
25 g Gær
-
3 dl Vand
-
1.5 tsk Salt
-
450 g Pizzamel
-
Fyld
-
2 glas Pasta sauce
-
Efter behov Hakket oksekød
-
Efter behov Pepperoni
-
Efter behov Skinke strimler
-
Efter behov Ananas
-
Efter behov Majs
-
Efter behov Parmaskinke
Fremgangsmåde
Trin
1
Færdig
|
DejRør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt olie, salt og mel. Ælt dejen sammen og stil den til hævning i ½-1 time. Slå dejen ned og pres luften ud, del dejen i og rul dem ud på et meldrysset bord. |
2
Færdig
|
Fyld dejenRul dem ud i firkanter og ca 3-4 mm tyk bund. Put pizza topping på og herefter det fyld du ønsker. Rul det sammen til en pølse, og skær “sneglene” af i ca 2 cm tykkelse og put dem på en bageplade med bagepapir. |
3
Færdig
|
BagBag dem midt i ovnen ved 225 grader i 15-20 min. |