Ingredienser
-
Svinemørbrad i fad med feta ost
-
2 stk afpudset Svinemørbrad
-
1 kg kogte Aspargeskatofler
-
250 g Champignon
-
2 stk hakket Rødløg
-
1 håndfuld Frisk oregano
-
Efter behov Salt
-
Efter behov Peber
-
Efter behov Oliven olie
-
1 ds Hakket flået tomater
-
1 dl Piskefløde
Fremgangsmåde
Trin
1
Færdig
|
Forbered kartoflerSkrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand, til de er næsten møre. Hæld vandet fra og lad dem dampe tørre på eftervarmen på blusset. |
2
Færdig
|
Forbered mørbrad og grøntsagerVarm lidt olivenolie op på en pande og sauter løgene, til de blive bløde og begynder at få lidt farve. Tag dem af varmen. Gør champignonerne klare. I et ovnfast fad hældes hakkede tomater og fløde, krydr med lidt salt og friskkværnet peber og bland det hele godt sammen. Læg kartoflerne ned i og krydr igen med lidt salt og friskkværnet peber. |
3
Færdig
|
Færdiggør og serverSæt i en 210 grader varm ovn (varmluft) i 30-35 minutter, til mørbraden er netop gennemstegt, den må gerne være rosa. Tag fadet ud af ovnen og skær mørbraden i mindre stykker. Server straks med lækkert brød og en salat til. |