Ingredienser
-
Karry koteletter i fad
-
600 g Koteletter
-
1 ds Ananas
-
1 gl Champignon
-
2.5 dl Piskefløde
-
1 stk Bouillon terning
-
Efter behov Karry
-
Efter behov Salt
-
Efter behov Peber
-
Efter behov Maizena majsstivelse
-
Tilbehør
-
600 g Ris
Fremgangsmåde
Trin
1
Færdig
|
KoteletterVend koteletterne i en blanding af karry, salt og peber. Brun dem så på panden og læg dem i et ovnfast fad. |
2
Færdig
|
GrøntsagerHæld saften fra ananas og championens og gem den. |
3
Færdig
|
FærdigggørKom en klat smør på panden og brand en skefuld karry af. Så koges panden af med saften, herefter tilsættes fløden og saucen jævnes om nødvendigt. Hældes i fadet som stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40-50 minutter. |
4
Færdig
|
ServeringServeres med Tilbehør: Ris, chutney og evt. ærter. |