Ingredienser
-
Tacos
-
500 g Hakket oksekød
-
3 Stk Peberfrugt
-
1 stk Agurk
-
500 g Skyr
-
1 ds Majs
-
1/2 stk Iceberg salat
-
250 g Revet ost
-
8 stk Taco skaller
-
Efter behov Jalapeño
-
2 stk Løg
-
1 brev Taco mix
-
500 g Salsa
Fremgangsmåde
Mexicanske tacos kan spice hverdagens trummerum en lille smule op. Den adskiller sig fra det danske køkken med den til tider meget markante varme i munden, som primært kommer fra salsaen eller chili. Det er som udgangspunkt nemt at gå til og har man mindre børn eller familie medlemmer der ikke er til stærk mad, kan tacoen hurtigt tilpasses til spiseren.
Jeg er vild med stærk mad, så de mexicanske tacos herunder er en smule spicy. Det kan dog som sagt reguleres efter spiseren, både til mindre spicy, men også til langt mere smæk for skillingen.
Mexicanske tacos, handler primært om at stege noget hurtigt oksekød og ellers blande grønsager efter lyst og smag, så er man praktisk talt færdig inden man er begyndt. Når der skal smag til, kan man få nogle glimrende mix poser, til man har fundet den rette kombination for sig selv. Det samme gør sig gældende med chili. Det er bare at gribe fat i sin yndlings chili og smide den i. Der findes ikke chilien der er for mild eller for stærk, det er bare at vælge hvilken man bedst kan lide.
Trin
1
Færdig
|
1 StepStart med at hakke grøntsagerne fint og hæld dem adskilt i hver sin skål. Husk at tænde ovnen på 200 grader, til senere brug. |
2
Færdig
|
2. Step |
3
Færdig
|
3. Step |
4
Færdig
|
4. Step |
5
Færdig
|
5. Step |