Ingredienser
-
200 g Bacon
-
500 g Asparges
Fremgangsmåde
Her har vi lavet grønne asparges med bacon, som er super lækker tilbehør til sommerens grill aftner, når grillen alligevel er igang. Tilbehøret er super nem at lave, det kan laves et par timer før så du ikke står med alt maden oven i hinanden før servering.
Vi kan klart anbefale da de grønne asparges er ved at komme frem i butikkerne og grillen bliver taget frem. Så hvorfor ikke servere asparges med bacon til et stykke oksekød, gerne en rød bøf der ligeledes har været på grillen. Har man ikke en grill, kan man lave grønne asparges med bacon i ovn istedet for. Kan garantere det giver et hit på sommerbordet.
Trin
1
Færdig
|
Skyld aspargeseneSkyl de 500 gram asparges og knæk bunden af dem. Læg dem derefter op på et stykke køkkenrulle, og lad dem dryppe af. HUSK: Forvarm enten grill eller ovn (200 grader) |
2
Færdig
|
Rulles i bacon |
3
Færdig
|
Grill eller ovn |