Ingredienser
-
Tigerrejer
-
Ca. 5-7 stk pr. pers. Tigerrejer
-
1 stk Iceberg salat
-
4 Tomater
-
1 stk Agurk
-
1 stk Citron
-
Marinade
-
2 Spsk Oliven olie
-
1 Spsk Soya
-
1 knivspids Salt
-
1 tsk saft Citron
-
1 fed Hvidløg
Fremgangsmåde
Trin
1
Færdig
|
1. Step (Marinade)Lav marinaden og rør det godt sammen, kom tigerrejerne i og lad det gerne stå og trække en time eller to. |
2
Færdig
|
2. Step (salat)Lav imens salaten dertil. Skær salat, tomat og agurk i stykker. |
3
Færdig
|
3. Step (pynt)Skær en “slids” i den ene side af agurk og tomat, og drej så stykkerne hver sin vejr, og lad dem stå på hjørnerne. |
4
Færdig
|
4. Step (tigerrejer)Steg rejerne på en pande, gerne en god støbejerns grillpande, i ca. 5 min, og derefter er det klar til servering. |